Суміш натуральної та термообробленої (максимальний ступінь випалу) дубової тріски. Застосовується для інтенсифікації процесів дозрівання молодих коньячних спиртів, білих та червоних вин у старих дубових бочках або у великих резервуарах.
Тріска виготовлена з деревини дуба Quercus robur L., Quercus petrаea L. віком 90-100 років.
Дозування:
0,5 г/л для білих вин, 1 г/л для червоних вин.
Час витримки 6 – 40 днів.
7-10 г/л для коньячних спиртів.
Час витримки 3 – 6 місяців.
Дубова тріска велика фракція (100 г)
80,00 ₴
людей переглядають це прямо зараз
Guaranteed Checkout
-
Free worldwide shipping on all orders over $100
-
Delivers in: 3-7 Working Days Shipping & Return
-
Сума мінімального замовлення 300 грн.
-
Всі замовлення відправляються по повній передоплаті
Відгуки
Ще немає відгуків.